От 23.05.2014 г. Книжарница УНАКИТ временно няма да приема поръчки. Моля да ни извините!

ГОЛЕМИЯТ АТЛАС НА ВСЕЛЕНАТА

ГОЛЕМИЯТ АТЛАС НА ВСЕЛЕНАТА

Рейтинг: 0.00 от 5, Гласували: 0

Автор: Леополдо Бенакио

Категории:

Издателство: Рива

ISBN: 954-320-033-5

Формат: 24,5х29

Страници: 224

Твърда корица

Тегло: 2,000

80.00лв.72.00лв.

Доставката цялата страна е 3.50 лв. независимо от броя на поръчаните книги. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни.

Пред вас е най-големият публикуван някога Атлас на Вселената. Той ви предлага удивително пътешествие и ви дава възможност да се докоснете както до най-близките небесни обекти, така и до най-далечните галактики. В него ще намерите не само снимки на приказни планети, но и поразителни изгледи от мъглявини и галактики, които се виждат единствено от Космоса. От Земята до Плутон, прекосявайки съзвездията, само в няколко страници вие ще пропътувате хиляди и хиляди светлинни години. Тук ви се разкрива пълната история на завоюването на Космоса - от първите опити на Галилей до чудесата на новите технологии: героите на този космически спектакъл са галактики с изумителни форми и цветове, прочутият звезден прах и не по-малко прочутите черни дупки и освен, тях удивителните нови и свръхнови звезди. 320 цветни снимки, направени предимно от космическия телескоп "Хъбъл", са разположени върху 22 страници с размери 26 на 56 см, 6 страници с размери 100 на 28 см и 27 страници с размери 52 на 28 см.

Книгата ГОЛЕМИЯТ АТЛАС НА ВСЕЛЕНАТА от Леополдо Бенакио може да поръчате онлайн от книжарница Unakit.bg.

Издателство Рива издава книгите на Леополдо Бенакио за България. В категорията Карти и Атласи на онлайн книжарница Unakit.bg ще откриете всички книги на Леополдо Бенакио, отпечатани от издателство Рива. Може да проверите за нови книги на Леополдо Бенакио в нашата онлайн книжарница Unakit.bg, след седмица на страницата Нови книги.

Ако имате нужда от допълнителна информация, относно онлайн покупката на книгата ГОЛЕМИЯТ АТЛАС НА ВСЕЛЕНАТА на Леополдо Бенакио, може да се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на e-mail.

Коментари за ГОЛЕМИЯТ АТЛАС НА ВСЕЛЕНАТА