Книжарница УНАКИТ временно не приема поръчки. Моля да ни извините!

През води и гори. Лакомото мече

През води и гори. Лакомото мече

Рейтинг: 0.00 от 5, Гласували: 0

Автор: Емилиян Станев

Категории:

Издателство: Хермес

ISBN: 954-26-1140-4

Страници: 110

Мека корица

11.99лв.10.79лв.

Доставката цялата страна е 3.50 лв. независимо от броя на поръчаните книги. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни.

"През води и гори е една от най-популярните детски повести на Емилян Станев. Тя разказва за необикновените приключения на двамата неразделни приятели - таралежа Бързоходко и костенурката Повлекана. Прокудени от убежището си, те трябва да се борят със змията Червената уста за новия си дом. Но радостта им не трае дълго. Грабва ги скандалния орел. Спасени по чудо от ноктите му, двамата приятели извървяват дълъг , осеян с опасности път, докато се завърнат у дома.
В томчето ще откриете още "Лакомото мече" и други от най-хубавите приказки на Емилян Станев.

Книгата През води и гори. Лакомото мече от Емилиян Станев може да поръчате онлайн от книжарница Unakit.bg.

Издателство Хермес издава книгите на Емилиян Станев за България. В категорията Детско-юношеска литература на онлайн книжарница Unakit.bg ще откриете всички книги на Емилиян Станев, отпечатани от издателство Хермес. Може да проверите за нови книги на Емилиян Станев в нашата онлайн книжарница Unakit.bg, след седмица на страницата Нови книги.

Ако имате нужда от допълнителна информация, относно онлайн покупката на книгата През води и гори. Лакомото мече на Емилиян Станев, може да се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на e-mail.

Коментари за През води и гори. Лакомото мече