Книжарница УНАКИТ временно не приема поръчки. Моля да ни извините!

Ура-а-а! Аз съм непушач!

Ура-а-а! Аз съм непушач!

Рейтинг: 0.00 от 5, Гласували: 0

Автор: Алън Кар

Категории:

Издателство: Кибеa

ISBN: 9789544746131

Година на издаване 2013 г.
Мека Корица
Страници 152
Тегло 0.200 kg

8.00лв.7.20лв.

Доставката цялата страна е 3.50 лв. независимо от броя на поръчаните книги. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни.

Джобният наръчник за отказване на цигарите.
Тази книга е всичко, от което се нуждаете, за да откажете цигарите!
Идеите и вярванията на нашето общество по въпросите на тютюнопушенето се основават на погрешна информация и ред илюзии, които ни пречат да видим какво всъщност става. Научете истината и се освободете завинаги!

Факт:
Всеки пушач може да откаже цигарите незабавно и завинаги, без усилия на волята си, без симптоми на абстиненция и без дори да напълнява.

Доказателство:
Поразителният успех на метода на Алън Кар - Лесният начин - единственият доказан, приятен начин да откажете цигарите завинаги.

Тази уникална книга е наръчник, който стъпка по стъпка ви представя метода на Алън Кар, Лесният начин - показва ви как пушачите попадат в капана на пушенето, каква е психологията на робството на тютюна и как да откажете цигарите - незабавно и завинаги.

Книгата Ура-а-а! Аз съм непушач! от Алън Кар може да поръчате онлайн от книжарница Unakit.bg.

Издателство Кибеa издава книгите на Алън Кар за България. В категорията Популярна психология на онлайн книжарница Unakit.bg ще откриете всички книги на Алън Кар, отпечатани от издателство Кибеa. Може да проверите за нови книги на Алън Кар в нашата онлайн книжарница Unakit.bg, след седмица на страницата Нови книги.

Ако имате нужда от допълнителна информация, относно онлайн покупката на книгата Ура-а-а! Аз съм непушач! на Алън Кар, може да се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете на e-mail.

Коментари за Ура-а-а! Аз съм непушач!